ការីសាច់មាន់បៃតង

នេះជាម៉ឺនុយពេញចិត្តសម្រាប់អ្នករាល់គ្នា។ វាគឺជាឆ្ងាញ់ពេលបរិភោគជាមួយនំប៉័ងនិងអង្ករដែលវាគឺជាការងាយស្រួលណាស់ក្នុងការធ្វើ។

គ្រឿងផ្សំដែល
400g នៃសាច់មាន់
1 ពែងនៃ Cream ដូង
2 ½ពែងនៃទឹកដោះគោដូង
4 ស្លឹកកំបោរ kaffir (កាត់)
6 ម្ទេសបៃតង (sliced)
6-8 eggplant
½ពែងនៃ basil
1 ម្ទេសក្រហម (sliced)
1 កន្លះ tbsp មួយនៃទឹកជ្រលក់ត្រី
½ tsp នៃ cumin
2 tsp ស្ករត្នោត
2 tsp នៃអំបិល
2 tbsp មួយនៃស្លឹកគ្រៃ sliced
½ tsp នៃគ្រាប់ល្ង
1 tsp នៃ peppercorns ស
15 ម្ទេសបក្សីបៃតង
1 tbsp មួយនៃ galangal minced
1 tsp នៃការ lime kaffir ស្បែក
5 tbsp មួយនៃ coriander minced
clove 10 ខ្ទឹមស
3 ខ្ទឹម
1 tsp នៃការបិទភ្ជាប់បង្គា

សេចក្តីផ្តើម
កាត់សុដន់សាច់មាន់នៅក្នុងខាំទំហំ។
កាត់ eggplant នៅក្នុងត្រីមាសនិងត្រាំក្នុងទឹក។
ស្រាល toast គ្រាប់ពូជល្ងគ្រាប់ពូជ cumin និង peppercorns សនៅក្នុង Pan frying ព្យាយាមនៅលើកំដៅទាបរហូតក្រអូប។
ដាក់គ្រឿងផ្សំទាំងអស់យកមកកិនបំបែកនិងក្នុងត្បាល់។ លើកទីមួយបន្ថែមគ្រឿងទេសទាំងអស់, ម្ទេសបក្សី, ម្ទេសបៃតង 1 tsp អំបិល galangal, ស្លឹកគ្រៃស្បែកនៃការ lime kaffir ឈប់សម្រាកល្ង, ខ្ទឹមស, ខ្ទឹមនិងបិទភ្ជាប់បង្គា។ កំណត់មួយឡែក។
កំដៅខ្ទះបន្ថែមក្រែមដូងនិងបិទភ្ជាប់ការីបៃតង។ ចំអិនវារហូតដល់មួយ sheen លេចឡើងនៅលើផ្ទៃខ្លាញ់ត្រីនៃការរាវនេះ។
សាច់មាន់ទៅក្នុងខ្ទះបន្ថែមស្លឹកកំបោរជាមួយ kaffir ទឹកត្រីនិងស្ករត្នោត។ ចំអិនវាសម្រាប់នាទី 3-4 ។
រំពុះទឹកដោះគោដូងនិងផ្ទេរកូរល្បាយនេះរហូតដល់ក្តៅបន្ទាប់មកបន្ថែម eggplant និង simmer និងការចំអិនរហូតដល់សាច់មាន់និង eggplants គឺដេញថ្លៃ។
បន្ថែមបៃតង - ម្ទេសក្រហមនិង basil ។ បម្រើជាមួយអង្ករ។


ការីសាច់មាន់បៃតង ការីសាច់មាន់បៃតង Reviewed by John D lano on April 27, 2018 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.