គ្រឿងផ្សំ៖
១/ កង្កែប
២/ ម្ទេសដៃនាងក្រហម
៣/ អំបិល
៤/ ស្ករ
៥/ ម្សៅស៊ុប។
វិធីធ្វើ៖
សម្រាប់វិធីចម្អិនវិញគឺដំបូងត្រូវពន្លាត់ស្បែកកង្កែបហើយប្រឡាក់ អំបិល ម្សៅស៊ុប ស្ករ និងម្ទេស ហើយដាក់វាអាំងលើចន្ទាសដោយប្រើកម្ដៅភ្លើងធ្យូងតិចៗរយៈពេល១៥ នាទី នោះជាការស្រេច។
ក្រោយពីអាំងឆ្អិនរួច ត្រូវបន្ថែមម្ទេសដៃនាងពីលើទៀតដើម្បីឲ្យវាកាន់តែហឹរខ្លាំងជាប់មាត់តែម្ដង។
១/ កង្កែប
២/ ម្ទេសដៃនាងក្រហម
៣/ អំបិល
៤/ ស្ករ
៥/ ម្សៅស៊ុប។
វិធីធ្វើ៖
សម្រាប់វិធីចម្អិនវិញគឺដំបូងត្រូវពន្លាត់ស្បែកកង្កែបហើយប្រឡាក់ អំបិល ម្សៅស៊ុប ស្ករ និងម្ទេស ហើយដាក់វាអាំងលើចន្ទាសដោយប្រើកម្ដៅភ្លើងធ្យូងតិចៗរយៈពេល១៥ នាទី នោះជាការស្រេច។
ក្រោយពីអាំងឆ្អិនរួច ត្រូវបន្ថែមម្ទេសដៃនាងពីលើទៀតដើម្បីឲ្យវាកាន់តែហឹរខ្លាំងជាប់មាត់តែម្ដង។
កង្កែបអាំងហឹរហោះ
Reviewed by John D lano
on
April 27, 2018
Rating:

No comments: