កង្កែបអាំងហឹរហោះ

គ្រឿងផ្សំ៖
១/ កង្កែប
២/ ម្ទេសដៃនាងក្រហម
៣/ អំបិល
៤/ ស្ករ
៥/ ម្សៅស៊ុប។

វិធីធ្វើ៖
សម្រាប់វិធីចម្អិនវិញគឺដំបូងត្រូវពន្លាត់ស្បែកកង្កែបហើយប្រឡាក់ អំបិល ម្សៅស៊ុប ស្ករ និងម្ទេស ហើយដាក់វាអាំងលើចន្ទាសដោយប្រើកម្ដៅភ្លើងធ្យូងតិចៗរយៈពេល១៥ នាទី នោះជាការស្រេច។
ក្រោយពីអាំងឆ្អិនរួច ត្រូវបន្ថែមម្ទេសដៃនាងពីលើទៀតដើម្បីឲ្យវាកាន់តែហឹរខ្លាំងជាប់មាត់តែម្ដង។


កង្កែបអាំងហឹរហោះ កង្កែបអាំងហឹរហោះ Reviewed by John D lano on April 27, 2018 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.